U heeft steeds het recht om een geplaatste bestelling te annuleren, of om een ontvangen levering terug te zenden.

Wenst U een geplaatste bestelling te annuleren ?

Zend dan een mail (met vermelding van het bestelnummer) naar contact@wolaholic.be en wij annuleren onmiddellijk uw bestelling. Eventueel reeds uitgevoerde betalingen worden binnen de 72 uur terugbetaald (gelieve ons uw rekeningnummer mee te delen).

Wenst U een ontvangen levering terug te zenden ?

U kan alle nieuwe producten die U bij Wolaholic heeft aangekocht terugzenden. Hoe ? U zendt binnen de 14 dagen na ontvangst van de aangekochte goederen een email naar contact@wolaholic.be met de vermelding dat U de goederen wenst te retourneren. Binnen de 14 dagen na deze email zendt U ons de goederen terug. De teruggezonden goederen dienen onbeschadigd te zijn, voorzien van originele verpakkingen, wikkels, labels en moeten ongebruikt en niet bewerkt zijn.

Ons retour adres: Berlaarbaan 414 A bus 4, 2861 Onze-lieve-vrouw-waver (België)

Na ontvangst van de producten betalen wij U de aankoopwaarde van de teruggezonden goederen terug + de door U betaalde verzendkosten in geval van een volledige terugzending. Gelieve ons uw rekeningnummer mede te delen (en indien mogelijk een kopie van het ontvangen factuur bij te voegen). De verzendkosten voor de terugzending zijn ten laste van de klant.